Geweermakerij Elspeet

 

Het is ook erg prettig voor de Jagers en Schutters, lid of geen lid, dat op zéér korte afstand van onze vereniging de Geweermakerij te Elspeet gevestigd is.

  • Geweermakerij Elspeet is een wettelijk erkende wapenhandel en Geweermakerij in Nederland. Onze winkel is gevestigd in Elspeet, hartje Veluwe. Bij ons kunt u alles kopen op het gebied van jacht- en schietsportartikelen, zoals hagelgeweren, kogelbuksen, luchtbuksen, munitie, jachtkleding, outdoor schoenen en laarzen, accessoires en cadeaus.

 

  • In onze wapenwinkel vindt u een grote voorraad nieuwe en gebruikte wapens. Ons assortiment bestaat uit de betere merken hagelgeweren en kogelbuksen, tevens een klein assortiment pistolen en revolvers. Naast wapens, verkopen we wij alle belangrijke kalibers en uitvoeringen van jacht- en sportmunitie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor richtkijkers en veldkijkers van de betere merken.

 

  • Een enthousiast team van gediplomeerde medewerkers staat klaar om u deskundig advies te geven.

 

Algemene Contactgegevens:

Geweermakerij Elspeet
Nachtegaalweg 1b
8075 AW  Elspeet

Telefoon : 0577-491 546

Email       : info@geweermakerij.nl

Website  : http://www.geweermakerij.nl/

 

Route naar Geweermakerij Elspeet:

Let op: De meeste navigatie systemen kunnen Nachtegaalweg 1b niet vinden. U kunt gewoon ‘Nachtegaalweg’ invoeren en doorrijden tot aan het einde van de Nachtegaalweg. Na de kerk aan de rechterkant vindt u onze winkel.

Elspeet is gelegen op de Veluwe in de driehoek Amersfoort – Zwolle – Apeldoorn.

Route vanaf de A28: Tussen Amersfoort en Zwolle neemt u afslag Elspeet. Volg de borden naar Elspeet. Als u Elspeet binnen rijdt, vindt u de winkel na de kerk aan de rechterkant.

Route vanaf de A-1: Tussen Apeldoorn en Amersfoort neemt u afslag Harderwijk. Volg de borden naar Elspeet. Als u Elspeet binnen rijdt, krijgt u na de kerk een scherpe bocht. Na deze bocht neemt u de eerste weg links, de Stakenbergweg. Bij de Schaapskooi slaat u linksaf de Nachtegaalweg op. De winkel van Geweermakerij Elspeet is aan het einde van de Nachtegaalweg rechts (na de kerk).

Parkeren voor de winkel of aan de overkant op de parkeerplaats.

Algemene gegevens:

Banknr : IBAN NL79RABO0128361255

Erkenningnummer : 20060380193

BTW nr : (VAT. nr): NL1922.20.536.B.01

KvK nr : 08722696